Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | Behandeling en therapie | Actieve meditatie

Actieve meditatie

Wat is actieve meditatie:

Actieve Meditaties

Van oudsher is vooral stille zitmeditatie bekend. In onze Westerse wereld vinden veel mensen stilzitten maar lastig. In feite is actieve meditatie dan ook geen meditatie, maar juist een voorbereiding op de meditatie zelf.

Opgehoopte spanning blokkeert de natuurlijke energiestroom in het lichaam, wat ons in ons dagelijks leven beïnvloed en kan belemmeren. De actieve meditaties helpen mee om deze blokkades op te heffen, om in een meer natuurlijke en ontspannen staat te komen.
Een actieve meditatie begint met een fysieke activiteit zoals bijvoorbeeld bewust ademen, schudden en/ of dansen, en wordt gevolgd door fasen van ontspanning en stilte. Tijdens de actieve meditatie wordt er op enkele instructies na niet gepraat.

Na afloop is er tijd voor een kop thee.

Voorwaarden:

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan de deelname. Trek gemakkelijk zittende kleding aan en eet niet te zwaar van tevoren. Ervaring en/ of kennis is niet vereist. Haalbaar voor bijna iedereen. Matjes en dekentjes zijn in de ruimte beschikbaar.

Actieve meditatie word gegeven door Saskia Hanewinckel, wil je meer over Saskia weten, neem dan een kijkje op haar persoonlijke pagina

De lessen Actieve meditatie worden geregeld op de zaterdagochtend gegeven van 10.00 tot 11.30 uur. Kijk voor de datums in de agenda Opgeven kan via e-mail, telefoon of via het inschrijfformulier op de pagina van groepsactiviteiten.

Kosten:

  • Proefles €5,00
  • Losse les €10,00
  • 6 strippenkaart serie tot einde vh jaar €50,-