Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Anne-Marie Houtepen

Anne-Marie

Anne-Marie Houtepen

Massages

Binnen centrum Voel je fijn bied ik diverse massages aan. Zowel klassieke massage als diverse andere massages gericht op specifieke aandoeningen of gebieden

behoren tot de mogelijkheden.

Mijn naam is Anne-Marie Houtepen (Kops). Sinds 2018 ben ik mijn praktijk voor massagetherapie gestart. In eerste instantie deed ik dit vanuit huis. Een kleine slaapkamer die eigenlijk ‘over’ was, had ik omgebouwd tot praktijkruimte. Al gauw bleek deze ruimte een andere bestemming te hebben, dus ben ik op zoek gegaan naar een andere ruimte. Snel vond ik deze in centrum “Voel je fijn”. Het ‘klikte’ en al snel kon ik hier mijn praktijk verder voortzetten.

Je kunt bij mij terecht voor heel diverse therapieën. Ik heb inmiddels vele scholingen gedaan en er zijn er nog een paar te gaan.  Om u een voorbeeld te geven: ik beheers de klassieke massage (deel 1 en 2), aromatherapie-massage, hoofdpijnmassage, massage bij fibromyalgie, buikmassage, rugpijnmassage (lage en schouder/ nek- massage), voetreflexmassage (en energetische voetmassage), bindweefselmassage, triggerpointmassage, etc, etc. Heeft u specifieke klachten of wilt u een specifieke remedie, geef dit aan bij de intake. Ook als uw klachten niet onder een specifieke doelgroep vallen, kunt u zich melden. Mocht uw klacht of aandoening niet in mijn verzorgingsgebied vallen, zal ik mijn uiterste best doen om u  door te sturen naar een kundige collega.

Vanaf 1 mei kunt u bij mij terecht als u zwanger bent. Dit is een aparte discipline.

U kunt zich niet zomaar door iedereen laten masseren als u zwanger bent!!!

Vanaf half mei ga ik de cursus “Shantala babymassage” aanbieden in centrum Voel je fijn. Verdere informatie zult u te zijner tijd op de website vinden.

Ik hoop u gauw te mogen ontmoeten!

Anne-Marie

Wil je meer weten over de diverse massages, kijk dan bij massage 

Wil je een afspraak maken klik dan op de button “Maak direct een afspraak”, aan de rechterkant van deze pagina. Of stuur een bericht via het contactformulier voor vragen of het inplannen van een afspraak.

Beschikbaar

Maandag: 10.00 – 21.00
Dinsdag: 10.00 – 21.00
Woensdag: 12.00 – 17.00
Donderdag: 12.00 – 21.00
Vrijdag: 12.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 15.00
Zondag: Geen behandelingen

 

Contact formulier Anne-Marie Houtepen