Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Annemiek Hoogendam

annemiek-verhoeff

Annemiek Hoogendam

NEI-therapie, Familie-opstelling en de 1e 1000-dagen begeleiding (van conceptie tot na de geboorte)

Ik ben Annemiek Hoogendam en sinds 2008 moeder van een heerlijke zoon.

Ik ben ouders én kinderen gaan behandelen door middel van de NEI-Methode, waarbij fysieke- en mentale klachten behandeld werden.

Een geweldige manier om mensen in ‘beweging’ te zetten en niets is mooier dan kinderen weer lekker in hun vel te krijgen! Wat een cadeau om te mogen doen. Als hooggevoelige moeder van een hooggevoelige zoon zie ik het als een missie om onbewuste emoties bewust te maken. Hierin ben ik graag de stem van de ander of van je (innerlijk) kind.

Na de geboorte van mijn zoontje in 2008 had ik veel moeite de balans tussen het moeder-zijn en een carrière nastreven in evenwicht te houden. Op kantoor wilde ik thuis zijn en thuis verlangde ik naar kantoor. Het genieten van het moeder-zijn ontbrak.

Door mijn ervaring als therapeut én werkende moeder van een (hooggevoelige) jongen kan ik (aanstaande) moeders/zwangeren helpen méér bij zichzelf te blijven en te ontspannen en te genieten van deze mooie fase in het leven: Moeder-worden!

Door mijn baan als Informatrice bij Moeders-voor-Moeders (www.moedersvoormoeders.nl) spreek ik nu dagelijks heel veel zwangere vrouwen en hoor hun ervaringen en waar ze mee worstelen.

En er is veel behoefte aan ervaringen delen en elkaar ontmoeten en verbinden.
Hier wil ik heel graag in bijdragen!

Voor meer informatie kun je kijken bij NEI-therapie

Wil je een afspraak maken klik dan op de button “Maak direct een afspraak”, aan de rechterkant van deze pagina, je komt dan op de contactpagina van mijn eigen website. Of stuur een bericht via het contactformulier voor vragen of het inplannen van een afspraak.

Beschikbaar

Maandag: 09.00 – 13.00
Dinsdag: Geen behandelingen
Woensdag: 09.00 – 13.00
Donderdag: Geen behandelingen
Vrijdag: 15.00 – 22.00
Zaterdag: 1 x per maand
Zondag: Geen behandelingen

Contact formulier Annemiek Hoogendam