Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | Mind-Body-Soul | Behandelingen en therapieën

Behandelingen en therapieën

Binnen ons centrum hebben we een zeer uitgebreid pakket aan therapieën en behandelingen. Alle behandelingen zijn gericht op het lichaam, de geest en de ziel. Door een zo uitgebreid mogelijk pakket aan te bieden hopen we zo veel mogelijk mensen een fijner gevoel te mogen bezorgen.

GEEST, LICHAAM EN ZIEL

Door onze behandelingen te richten op de geest, het lichaam en de ziel, kunnen we je een volledig pakket bieden.
Wanneer je geestelijk niet lekker in je vel zit dan kan bijvoorbeeld ademtherapie of coaching uitkomst bieden.
Of wanneer je lichamelijke klachten ondervind door spanningen of door blessures, dan is een sport- of ontspanningsmassage wellicht een goede optie. Een fijne manier om je lichaam even de aandacht te geven die het nodig heeft.
Op zielniveau hebben we diverse healing behandelingen. Zo kan Reiki of Jassentechniek healing, je op energetisch niveau behulpzaam zijn. Het reinigen van de chakra’s, de aura en het verwijderen van blokkades binnen het lichaam kan een fijn gevoel geven.

ONZE BEHANDELINGEN OP EEN RIJ

Hieronder vind je een lijst met de diverse therapieën en behandelingen die we op dit moment binnen ons centrum te bieden hebben. klik voor meer informatie op de betreffende therapie.

Ademwerk van Saskia
Body Mind Release Mardy-Ann
Ontspanningsbehandeling Susan (Cranio Sacral)

Coaching van Helga
Healing van Helga
Massages van Jaap
Massages van Anne-Marie
Nei-therapie van Annemiek
Miskraam begeleiding van Helga
Hypnotherapie van Charles
Hypnotherapie van Natasja

GROEPSACTIVITEITEN

Naast de diverse therapieën en behandelingen zijn er ook groepsactiviteiten.
Zo hebben we yoga lessen die gegeven worden door Susan. Groepssessies voor lotgenoten van een miskraam, die begeleid worden door Helga of ontspanning sessies die begeleid worden door Susan. Maar ook maandelijks bloemschik workshops van Ineke. Naast een vast pakket aan wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten, zijn er ook workshops en cursussen die incidenteel georganiseerd worden. Ben je nieuwsgierig naar ons complete overzicht aan groepsactiviteiten, kijk dan in onze agenda.