Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Charles van Hesteren

Charles van Hesteren

Hypnotherapie

Mijn naam is Charles van Hesteren. Ik ben hypnotherapeut, ervaren Master Hypnotist, Hypnose Trainer en Coach. Al meer dan 15 jaar heb ik ervaring en know-how in coaching en hypnotherapie.

Mijn doel is jou op doeltreffende wijze te helpen jezelf weer gezond en prettig te voelen. Ook breng ik mijn kennis graag over op anderen door het geven van praktische workshops, boeiende, leerzame lezingen, de toonaangevende praktijkgerichte beroepsopleiding tot Hypnotherapeut en diepgaande masterclasses voor zowel particulieren als professionals uit het bedrijfsleven.

Het gedrag van mensen heeft altijd mijn belangstelling gehad.
Ik ben vooral gefascineerd door de vraag waarom mensen soms dingen doen die ze niet willen doen of waarom ze soms zijn zoals ze niet willen zijn. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat mensen zich in veel situaties met weinig moeite een gedrag aanleren waardoor zij het leven gecompliceerd maken.

Daarom ben ik mijzelf gaan afvragen of het gemakkelijk zou zijn om het omgekeerde te doen: een vorm van gedrag aanleren waarbij we ons wél gelukkig voelen. Het antwoord is ja! Als mens kun je je gedrag inderdaad snel, efficiënt en blijvend veranderen, waardoor je weer jezelf wordt en je leven met humor en plezier kunt beleven. En zo hoort het. Het leven is niet bedoeld om daar vechtend doorheen te moeten!

Voor meer informatie over hypnotherapie van Charles kunt u kijken op de pagina

Wil je een afspraak maken klik dan op de button “Maak direct een afspraak”, aan de rechterkant van deze pagina, je komt dan op de contactpagina van mijn eigen website. Of stuur een bericht via het contactformulier voor vragen of het inplannen van een afspraak.

Beschikbaar

Maandag: Geen behandelingen
Dinsdag: Geen behandelingen
Woensdag: 09.00 – 17.00 
Donderdag: 09.00 – 17.00 
Vrijdag: Geen behandelingen
Zaterdag: Geen behandelingen
Zondag: Geen behandelingen

Contactformulier Charles van Hesteren