Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Cranio Sacral behandeling

Home | Behandeling en therapie | Cranio Sacral Behandeling

Cranio Sacral Behandeling

 Ontspanningsbehandeling (Cranio sacral)

Het Cranio Sacral Systeem (hoofd/stuitje systeem) heeft een eigen bewegingsritme. De beweging is voelbaar aan de schedel en wordt door het bindweesel (de fascia) in het hele lichaam voortgeleid en is uiteindelijk dus ook overal in het lichaam voelbaar. Voor het Cranio Sacral Ritme is het belangrijk dat deze beweging nergens wordt belemmerd.

Een cranio sacral behandeling kun je boeken puur om helemaal te ontspannen, weer bij te tanken, lekker in je lijf te zijn, maar het kan nog zo veel meer.

Als je ergens mee zit, voel je dat ook in je lichaam. Trauma’s en stress worden vastgezet in ons lichaam en lijden tot fysieke en emotionele problemen. Ieder van ons heeft een aantal dingen die vastgezet zijn. Het doel van de behandeling is dan ook dat je alle spanningen los kan laten – mentale, emotionele en fysieke spanningen.

​De aanrakingen tijdens de behandeling voelen als thuiskomen. Het denken valt stil. Alle energie kan nu voor regeneratie en herstel worden gebruikt. De aanrakingen en bewegingen zijn vrij zacht en schaffen toch ruimte. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De behandeling wordt over de kleding heen uitgevoerd.

Wil je meer weten over Susan? Kijk dan op haar persoonlijke pagina of wil je een afspraak bij haar boeken, dat kan via deze link

Deze behandeling is af te raden bij recent hersenletsel, hersenbloeding en epilepsie. Susan biedt deze behandeling alleen voor vrouwen aan.
De kosten zijn € 45,00 voor 60 minuten.