Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | Behandeling en therapie | Creatieve coaching

Creatieve coaching

Creatieve coaching bied diverse workshops

6-delige cursus ‘Creatief bezig zijn als therapie’

Individuele sessies vanaf 27 november € 45 (1 uur) datum en tijd in overleg.

Vanaf 8 januari wordt deze cursus gegeven in groepsverband op dinsdagmorgen 10.00 – 12.00 uur.

€ 65 per sessie (2 uur) inclusief materiaal en koffie/thee.

Zit je niet zo goed in je vel? Of heb je een Burn-out? Is alles je gewoon even teveel? Of ontbreekt je de energie door ziekte? Dan is deze cursus iets voor jou!

In deze cursus komen creativiteit en therapie samen. Door middel van creatieve opdrachten proberen we blokkades op te heffen en anders te leren denken.

Soms kunnen we ons beter uitdrukken op papier, dan dat we erover praten. Daarnaast kan het je helpen om het voor jezelf duidelijk te krijgen.

Het volgen van deze cursus in groepsverband zorgt dat je ziet dat je niet de enige bent. En het geeft de mogelijkheid je zorgen, pijn of verdriet te delen.

Zet de eerste stap en meld je aan!

Cursus  ‘Het kleurenvirus!’

Vanaf 28 november iedere woensdag  10.00 – 12.00 uur

€20 per les of een 10-rittenkaart voor €180 inclusief materiaal, koffie/thee. Een keertje overslaan geeft niet, want je kan op iedere woensdagmorgen weer aanschuiven.

In deze cursus gaan we kleuren met verschillende materialen en technieken. Er zijn schitterende kleurplaten met diverse thema’s aanwezig om in te kleuren. Kleuren is meditatief en erg ontspannend. Maar vooral leuk om te doen en de resultaten zijn vaak verrassend mooi! En als je eenmaal ‘besmet’ bent met het kleurenvirus, verdwijnt de stress vanzelf! 

Workshop ‘Pak een zak’

Zaterdagmiddag 24 november 13.00 – 17.00 uur

€ 65 p.p. inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

Zaterdagmiddag 8 december 13.00 – 17.00 uur

€ 65 p.p. inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

Na een korte inleiding gaan we op een grote meelzak Aboriginal Art schilderen. In de Aboriginal kunst worden veel patronen steeds weer herhaald, waardoor je in soort meditatieve sfeer komt en daardoor ontstrest.  Er zijn voorbeelden aanwezig om een idee te krijgen, maar de kleuren en de patronen bepaal je zelf, je schildert vanuit je gevoel. Vooral het plezier en de ontspanning staat centraal. De meelzak kan je later ophangen en je hebt een geweldig kunstwerk aan de muur!

De workshop is voor iedereen toegankelijk, dus kies een datum en wordt creatief!

Workshop ‘Je stress weggutsen!’

Zaterdag 15 december 13.00 – 17.00 uur.

€ 75 p.p. inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

Zaterdag 12 januari 2019 13.00 – 17.00 uur.

€ 75 p.p. inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

We gaan een linosnede maken. Allereerst maken we het ontwerp en kleuren we met waterverf het handgeschept papier, waar we later de lino op zullen afdrukken. Dan beginnen we met gutsen. Uiteindelijk gaan we de linosnede afdrukken op het papier. Het gutsen werkt enorm ontspannend en je zult versteld staan van het mooie resultaat! Ook deze workshop is voor iedereen toegankelijk, dus aarzel niet en meld je aan via mail, telefoon of op de pagina van groepsactiviteiten.

Wil je eerst meer informatie over een workshop of cursus? Neem dan contact op via het contactformulier op mijn persoonlijke pagina.

Heel graag tot ziens bij Centrum ‘Voel je fijn’!