Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | Mind-Body-Soul | Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten

Ons centrum beschikt over een groepsruimte van zo’n 30 m2 waar diverse groepsactiviteiten zullen plaats vinden. Deze ruimte bied vele mogelijkheden en is geschikt voor groepen tot ongeveer 18 personen. Er is ventilatie aanwezig en de ruimte heeft een warme en sfeervolle uitstraling.

GROEPSACTIVITEITEN AGENDA

Mocht je willen weten welke groepsactiviteiten er gepland staan, dan kun je kijken in onze activiteiten agenda. Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je graag deel nemen aan één of meerdere van de activiteiten, dan kun je je opgeven via onderstaand formulier.

De activiteiten die we momenteel regelmatig aanbieden zijn;

Yin Yoga
Ontspanningssessies
ZENbody Balance
Actieve meditatie
Fascia Relax
Praatgroep lotgenoten van een miskraam
Workshop bloemschikken

FLEXIBELE INRICHTING

De ruimte kan ingericht worden met tafels en stoelen voor bijvoorbeeld creatieve workshops. Met alleen stoelen voor groepssessies en kan ook leeg gebruikt worden voor bijvoorbeeld een yoga les. De indeling van de ruimte kan worden aangepast naar wens en zoals die voor jouw sessie of workshop het beste werkbaar is. Aan de muur zijn haakjes bevestigd zodat bezoekers hun eigendommen dichtbij zich kunnen houden.

IEDERE WORKSHOP EN CURSUS IS MOGELIJK

De groepsruimte is geschikt voor iedereen die een cursus, groepssessie of workshop wilt geven. Of het nu een creatieve workshop, een koffie-uurtje gericht op een bepaald onderwerp of een cursus van meerdere dagen voor bijvoorbeeld mindfulness is, alles is bespreekbaar. We hanteren gunstige tarieven voor het huren van deze ruimte. De ruimte wordt standaard verhuurd met een kan koffie en een kan thee. Uiteraard kan de hoeveelheid koffie en thee, tegen een kleine vergoeding, uitgebreid worden. Ook is er een whiteboard en flip-over aanwezig. Naast het huren van de ruimte op uurbasis of per dag(deel), kunt u er ook voor kiezen de ruimte op contractbasis te huren.
Heb je vragen of wil je een groepsactiviteit bij ons organiseren? Stuur ons een bericht via het contactformulier op de startpagina of via e-mail info@voeljefijn.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier groepsactiviteiten

Wil je een groepsactiviteit boeken, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met je op in verband met beschikbaarheid. Je kunt je aanmelden voor : Yin Yoga, Ontspanningssessies, ZENbody balance, Actieve meditatie, Fascia relax, Praatgroep miskraam.

Ontspanningssessies     – dinsdag      20.00-21.00
ZENbo balance                 – woensdag   19.30-20.30
Yin yoga                             – donderdag  18.30-19.30
Actieve meditatie            – regelmatig op zaterdag 10.00 – 11.30 zie agenda
Fascia Relax                      – zie agenda
Praatgroep miskraam   – zie agenda