Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Healing

Healing therapie is een therapie die gericht is op de energie van de mens. Bij deze vorm van behandelen gaat de behandelaar als het ware je energie opschonen. Door stress, trauma’s, ziekte, enz. kan het energetisch lichaam zo vervuild zijn dat het door kan werken op het fysieke lichaam en de geest. Waardoor er allerlei klachten kunnen ontstaan.
Healing therapie kan dan een fijne manier zijn om weer meer ontspanning in het lichaam te ervaren. Meer ruimte in je hoofd en minder stress te ervaren. En weer meer in contact met jezelf te komen, wat een fijn gevoel van acceptatie kan geven.

Wat houd een healing behandeling in?

Tijdens een behandeling word het energetische lichaam opgeschoond. Energetische blokkades in het lichaam en in de chakra’s worden verwijderd. De aura lagen worden opgeschoond en geoptimaliseerd. Opgeslagen negatieve energie in bepaalde delen van het lichaam worden gezuiverd. Meridianen kunnen gezuiverd worden. Maar bijvoorbeeld ook zelfopgelegde beperkingen of beperkingen vanuit de opvoeding kunnen verwijderd worden.
Dit alles gebeurt met energie, de behandelaar fungeert als doorgeefluik om de goede energie daar zijn werk te laten doen waar het nodig is. Met als eindresultaat dat je in zijn geheel meer ontspannen, rustiger en meer in balans bent.

Diverse vormen van healing

Er is een heel scala aan healing therapieën te vinden tegenwoordig. Denk aan bijvoorbeeld Reiki, magnetiseren, sjamanistische healing en ga zo maar door. De lijst lijkt steeds groter te worden. Terwijl alle healing behandelingen gericht zijn op het zuiveren van het energetisch lichaam. Het is daarom maar net welke vorm bij jou het beste past.

Deze vorm van therapie is geschikt voor iedereen die zich beter in zijn/haar vel wil voelen. Voor volwassenen en kinderen. Maar ook mensen met chronische aandoeningen kunnen verlichting ervaren door therapie.
Healing vervangt niet de reguliere medische zorg, maar kan wel naast de reguliere zorg een fijne aanvulling zijn.

Zou je graag een behandeling willen ervaren, klik dan op deze link om een afspraak te maken.

De kosten van een healing behandeling zijn € 25,- voor 45 minuten.