Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Helga Gardenier

Yoga lessen

QUOTE

Leven in het nu is soms de enige manier om de toekomst aan te kunnen

Helga Gardenier

Miskraam verwerking, coaching en healing 

Miskraam verwerking bied ik vanuit mijn eigen ervaring. Toen ik jaren geleden zelf tot twee keer toe een miskraam kreeg kwam ik erachter hoe moeilijk het is een klankbord te vinden. Doordat ik toentertijd erg aanliep tegen onwetendheid van de buitenwereld en ik niet echt een luisterend oor in mijn eigen omgeving kon vinden. En ik merkte dat ik daar wel erg de behoefte aan had. Heb ik me daardoor voorgenomen hier iets mee te doen voor anderen. Deze begeleiding bied ik nu door 1 op 1 gesprekken en door middel van groepsbijeenkomsten.

Wie is Helga Gardenier

Ik ben Helga, moeder van twee kinderen en oprichter van Centrum “Voel je fijn”. Door diverse cursussen en een veel bewogen leven. Heel veel zelfreflectie, mindfulness en een positieve instelling, heb ik bereikt waar ik nu sta in mijn leven. En ik moet zeggen, ik geniet ervan.

In 2002 heb ik stichting “Contactpunt voor miskramen” opgezet, wat ik in 2010 heb overgedragen, maar wat helaas intussen niet meer bestaat. Via de stichting heb ik samen met andere vrijwilligers enorm veel vrouwen ondersteunt bij de verwerking van hun miskraam.
In 2012 ben ik mijn praktijk voor coaching aan huis begonnen. Om mensen te kunnen helpen positiever en gelukkiger in het leven te staan. Coaching biedt ik puur op basis van eigen levenservaring.
In 2015 ben ik een webshop begonnen voor originele en spirituele artikelen, waarmee ik samen met mijn dochter ook regelmatig op middeleeuwse en fantasy evenementen sta.
In 2018 zijn al deze activiteiten in 1 groot concept gegoten. Om op deze manier samen met andere zelfstandigen een zo breed mogelijk pakket aan te kunnen bieden. Een pakket met een veelzijdigheid aan disciplines op het gebied van mind, body & soul. Om er gezamenlijk voor te zorgen dat we mensen kunnen helpen met een fijner gevoel in het even te staan.

Wil je meer weten over miskraam begeleiding, coaching of healing behandelingen

Door middel van de knop “Maak direct een afspraak” aan de rechterzijde van de pagina, kunt u direct een afspraak inplannen.

Beschikbaar

Maandag: 18.30 – 22.00
Dinsdag: Geen behandelingen
Woensdag: 18.30 – 22.00
Donderdag: 18.30 – 22.00
Vrijdag: Geen behandelingen
Zaterdag: Geen behandelingen
Zondag: Geen behandelingen

Contactformulier Helga