Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Jaap de Leeuw van Weenen

Yoga lessen

QUOTE

There is nothing permanent except change

Jaap de Leeuw van Weenen

Massages

Wanneer je voor een massage naar ons centrum komt, zul je ontdekken dat er een uitgebreid pakket is aan diverse massages. Zowel sportmassage als diverse ontspanningsmassages ligt binnen de mogelijkheden die ik te bieden heb.

Wie is Jaap de Leeuw van Weenen:

Na het behalen van het diploma Sportmassage in 2005 heb ik mijn kennis door middel van een groot aantal vervolgcursussen en opleidingen steeds verder verbreed en verdiept. Cursussen en trainingen zijn een terugkerend verschijnsel: als de massage je eenmaal heeft gepakt, blijf je je daarin ontwikkelen.

In 2008 ben ik in de massagepraktijk gestart. In de afgelopen jaren heb ik veel gewerkt bij Sauna Elysium als freelancer, en daardoor enorm veel verschillende klanten gehad. Hierdoor heb ik geleerd me snel aan elke klant aan te passen, en u net dat te geven waar u op dat moment behoefte aan hebt.

Voor alle massages die ik geef ben ik natuurlijk gediplomeerd of gecertificeerd.

Wil je weten wat voor soort massages Jaap aanbiedt kijk dan op de pagina Massages van Jaap

Wil je een afspraak maken klik dan op de button “Maak direct een afspraak”, aan de rechterkant van deze pagina, je komt dan op de contactpagina van mijn eigen website. Of stuur een bericht via het contactformulier voor vragen of het inplannen van een afspraak.

Beschikbaar

Maandag: 15.00 – 21.00
Dinsdag: 15.00 – 21.00
Woensdag: 10.00 – 21.00
Donderdag: 15.00 – 21.00
Vrijdag: Geen behandelingen
Zaterdag: Geen behandelingen
Zondag: Geen behandelingen

Contactformulier Jaap