Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | Mind-Body-Soul | Kadoshop

Kadoshop

Bij binnenkomst van het centrum word je ontvangen in onze gezellige kadoshop. Vanuit de winkel zijn alle andere ruimtes benaderbaar. Bezoekers kunnen hier op hun gemak plaats nemen aan de tafel en genieten van een kopje koffie of thee en zo de sfeer van het centrum proeven. In de winkel vinden zij een breed scala aan kado-artikelen.

Veel artikelen uit de winkel zijn ook online verkrijgbaar via webshop Acdeca

Onze kadoshop

Onze kadowinkel is een verzameling van originele en spirituele kadoartikelen. Je kunt hierbij denken aan de handgemaakte sieraden van Qoss. Deze armbanden voor zowel heren als dames, zijn gemaakt van leer en hoogwaardig metaal, nikkelvrij. In dezelfde serie zijn er ook ringen en oorbellen te koop. Alle armbanden en ringen zijn in diverse maten te krijgen en samen te stellen in de kleur die u zelf wilt.
Naast de sieraden van Qoss verkopen we ook de oorsieraden van EarCatchers. Deze oorsieraden zijn allen handgemaakt van zilver of zilver verguld. En het meest bijzondere van deze oorsieraden is, dat je er geen gaatjes voor nodig hebt. Deze schitterende sieraden krullen als het waren om je oorschelp heen wat een heel bijzonder effect geeft.

Naast originele, handgemaakte en Keltische sieraden verkopen we ook diverse soorten woondecoratie.
Handgemaakte houten, oosterse waxinelichthouders en vazen. Maar ook aardewerk kunt u bij ons vinden tegen zeer leuke prijzen.
De leukste onderzetters met de meest grappige en mooie teksten. Of onze collectie moderne- en gedenkbeelden.

Ook voor spirituele artikelen kunt u bij ons terecht. Een kleine collectie boeken en orakel-of tarotkaarten. Diverse soorten edelstenen, dromenvangers, wierook en wierookhouders. Ook verkopen we natuurlijke wierook die niet aangestoken hoeft te worden, maar puur door warmte zijn sensationele keur vrij laat komen.

Ook voor fantasyliefhebbers hebben we ook een leuke hoek om hun hart op te halen. Een flinke collectie van Lisa Parker kunt u bij ons vinden. Onder andere klokken, mokken en dromenvangers. Maar ook een groep Pixies sieren onze kasten, wachtend om met jou mee naar huis te gaan.

Kom bij ons langs in de winkel om onze kado-artikelen te komen bekijken.