Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Mardy-Ann Rechards

Mardy-Ann

Mardy-Ann Rechards

Body Mind Release therapie

Ik ben Mardy-Ann Rechards en werk al ruim 24 jaar in de Geestelijke Gezondheidszorg op verschillende zorgadministraties en financiële afdelingen. Ik ben altijd bezig geweest om mensen te willen helpen op wat voor manier dan ook. Zowel in mijn praktijk maar ook als actieve vrijwilliger.

Ik ben gedreven om de mensen weer van het leven te laten genieten en in de eigen kracht te helpen staan.

Mijn missie is dan ook om mensen zich weer lekker in hun vel te laten voelen. Zodat men weer positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, zelfrespect, geluk, vreugde, eigenwaarde, welvaart en passie ervaart. En zoveel als mogelijk klachtenvrij door het leven gaat.

Ik heb gezien dat mensen worstelen met de drukke maatschappij waarin wij leven en de beperkende overtuigingen en gevoelens, waarmee door het leven wordt gegaan. Zelf heb ik hier ook mee geworsteld en ben dus eigenlijk ervaringsdeskundige.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar iets wat ik naast mijn huidige baan kon doen. Zo kwam ik o.a. in  aanraking met de Body Mind Release therapie.
Wil je meer weten over Body Mind Release therapie, kijk dan op de pagina voor meer informatie

Wil je een afspraak maken klik dan op de button “Maak direct een afspraak”, aan de rechterkant van deze pagina, je komt dan op de contactpagina van mijn eigen website. Of stuur een bericht via het contactformulier voor vragen of het inplannen van een afspraak.

Beschikbaar

Maandag: Geen behandelingen
Dinsdag: 19.30 – 22.00
Woensdag: Geen behandelingen 
Donderdag: even weken 14.00 – 21.00
oneven weken 19.30 – 22.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: Geen behandelingen
Zondag: Geen behandelingen

Contactformulier Mardy-Ann Rechards