Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Martine van Holderbeke

QUOTE

Hanging on to the past can make you blind for the beauty of the present

Martine van Holderbeke

Yoga

De klemtoon bij beide yoga vormen ligt voor mij in het naar binnen keren, je lijf leren voelen en daar rust in vinden. Evenwicht vinden tussen lichaam en geest. Ervaring, soepelheid of sportiviteit is hiervoor totaal niet van belang, er wordt enkel uitgegaan van het kennen en kunnen van eigen lichaam, dit onderzoeken, om op termijn beter in je vel te zitten en meer rust te vinden, ook buiten de yoga om.

Wie is Martine van Holderbeke

Mijn naam is Martine, ik ben Belg maar woon nu 10 jaar in Dordrecht en dat bevalt! Ik ben altijd erg sportief geweest. Maar absoluut niet lenig, waardoor ik wel vaak blessures had. Zo ben ik in de yoga gerold. Aanvankelijk tegen mijn zin, want te weinig actief voor mij. Ik had wel snel door dat het goed was voor mijn lichaam, maar het geestelijke aspect is iets van de laatste 5 jaar. Daarnaast houd erg van meditatie en yoga is voor mij meditatie in beweging. Ik gun het ieder mens om meer in zijn lijf en zijn voelen te komen, en zo ook in de rust.

Verschillende yoga vormen

Bij Hatha yoga gaat het om de klassieke asana’s (houdingen) die enige spierinspanning vragen. Daarom blijven we niet zo lang in een houding, en bestaat een les uit een flow van de ene houding naar de andere.

Bij Yin yoga zoeken we de grens op in een houding en verstillen dan. We proberen de spierkracht helemaal los te laten, en te ontspannen in de houding. We nemen de tijd die nodig is om het bindweefsel aan te spreken en op deze manier soepelheid te verkrijgen. Ik sluit de yoga altijd af met een begeleide meditatie.

De Yin yoga vind plaats op maandagavond van 18.30u tot 19.45 uur.
De Hatha yoga vind plaats op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.
(graag deken en kussen meenemen)

Mocht je deel willen nemen aan één van de yoga lessen, geef je dan op via de boeking module.

Beschikbaar

Maandag: 18.30 – 19.45
Dinsdag: Geen yoga
Woensdag: Geen yoga
Donderdag: 18.30 – 19.30
Vrijdag: Geen yoga
Zaterdag: Geen yoga
Zondag: Geen yoga

Contactformulier Martine