Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | Behandeling en therapie | Massages van Anne-Marie

Massages van Anne-Marie

Bij Anne-Marie kun je voor de volgende massages terecht.

Stoelmassage

Stoelmassage wordt gegeven op een speciale ergonomische stoel. Het is erg laagdrempelig omdat deze massage wordt gegeven over de kleding heen. Door stress en/of bijvoorbeeld een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren, hoofdpijn, RSI etc. Tijdens deze massage wordt druk uitgeoefend met ellebogen, handen, handpalmen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen, waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Het lichaam komt daardoor weer in een goede balans.

Rug, schouder, nek massage

Voor het aanpakken van (stress)gerelateerde specifieke klachten in rug schouders en nek is deze massage een echte aanrader! De massage wordt gegeven met een milde druk voor ontspanning, met focus op de klachtgebieden door stevige druk gecombineerd met deep tissue techniek. De klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en is uitermate geschikt voor het verhelpen van o.a. hoofdpijn en (chronische)spierspanning of als je van een stevige massage houdt. Bij deze behandeling is een luxe olie in de prijs inbegrepen. Voor een extra ontspannen gevoel kan de massage voor slechts € 2,50 meerprijs worden afgesloten met een hoofdmassage.

Cupping Oosterse methode

Wat doet cupping voor u? Vanwege de enorme dieptewerking bewijst cuppingmassage vooral zijn nut bij schouder- en nekklachten door stress, spanning, migraine en rugklachten. Wat kunt u verwachten van de behandeling? Na een voorbereidende, ontspannende massage worden de cups op de, met olie ingesmeerde huid geplaatst. De cups worden vacuüm gezogen waardoor de bloedsomloop plaatselijk wordt gestimuleerd. Via diverse technieken, afhankelijk van de klachten, worden de cups geplaatst. Hierdoor wordt een diepe doorbloeding verkregen over het volledig behandelde gebied.

Massage ontspanning

Heb je hardnekkige of zeurende spierklachten adviseer ik een herstel massage waarbij de focus ligt op het klachtgebied. Geen specifiek gerichte klachten maar toe aan ontspanning? Dan is de ontspanningsmassage echt iets voor jou!

Voetreflex massage

In de voetreflexologie gaat men er van uit dat alle delen van het lichaam weerspiegeld worden in zones op de voeten. Dit noemen we de reflexzones. Bij lichamelijke problemen kunnen verstoringen vaak teruggevonden worden op de bijbehorende reflexzones. Door op deze zones met druk van duim of vingers impulsen te geven, kunnen deze verstoringen vaak worden verminderd of opgeheven. Behalve de therapeutische werking, wordt de voetreflexmassage door veel mensen ook als zeer prettig en ontspannend ervaren. Ongeveer 5000 jaar geleden werden in India, China, Egypte en Amerika al voetbehandelingen gegeven. De laatste jaren wordt voetreflexologie steeds meer geaccepteerd als complementaire manier van genezen.

De prijzen van de massages van Anne-Marie zijn € 50,-

Wil je een afspraak maken, klik dan op de deze link.