Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Natasja van den Elsen

Natasja van den Elsen

Hypnotherapie, coaching en healing

In het dagelijks leven werk ik als hypnotherapeut, Coach en healer in mijn eigen praktijk Crystal Angels. Mijn naam is Natasja van den Elsen, 45 jaar jong, woonachtig in Zwijndrecht.
Mijn “spirituele zoektocht” begon meer dan 25 jaar geleden.
Sindsdien gebruik ik mijn kwaliteiten om mensen te begeleiden.
Vaak hoor ik dat mensen in mijn directe omgeving veel steun van mij ervaren. En dat de adviezen en tips die ik hun geef, inzicht biedt over wat er in hun leven speelt. Ook jou begeleid ik graag op je pad.
Ik denk dat we samen heel ver kunnen komen!

Als een betrokken coach, therapeut en healer, is het mijn passie om jou te ondersteunen op weg naar een leven dat je echt wilt leven, waarbij je in contact bent met je innerlijke bron en écht jezelf bent. Zodat je kunt leven met meer plezier!

Naast gecertificeerd Hypnotherapeut en Coach, ben ik ook Cosmic & Flower Therapeut, NLP Practitioner, Kristal-, Kleur- en Klankhealer.
Ook werk ik als trainer en verzorg ik- in samenwerking met De Kracht van Hypnose- de ISO-gecertificeerde beroepsopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut.

Wil jij (meer) in contact komen met je innerlijke bron, je unieke zelf beter leren kennen? Met plezier en passie sta ik je bij en begeleid je in jouw zoektocht.

Door de jaren heen heb ik – zowel nationaal als internationaal- verschillende opleidingen gevolgd, o.a.:
Een opleiding tot Hypnose Practitioner en NLP Practitioner,
De opleiding tot Hypnotherapeut en Hypnose Master
HBO medische basiskennis, de Swan-techniek
Een jaaropleiding in de Keltische Tradities, de beroepsopleiding tot Cosmic & Flower Therapeut, opleiding tot OnenessDeeksha gever in India.

Daarnaast volgde ik als aanvulling en verdieping diverse cursussen en workshops, o.a. werken met klankschalen, kleurentherapie, kristaltherapie, werken met de Egyptische ckakra oliën, stage hypnose, etc.

Voor meer informatie over wat Natasja voor je kan doen, kun je kijken op de pagina Hypnotherapie van Natasja

Wil je een afspraak maken klik dan op de button “Maak direct een afspraak”, aan de rechterkant van deze pagina, je komt dan op de contactpagina van mijn eigen website. Of stuur een bericht via het contactformulier voor vragen of het inplannen van een afspraak.

 

Beschikbaar

Maandag: Geen behandelingen
Dinsdag: 09.00 – 17.00 
Woensdag: 09.00 – 17.00 
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00 
Zaterdag: Geen behandelingen
Zondag: Geen behandelingen

Contactformulier Natasja van den Elsen