Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

nei-therapie

Home | Behandeling en therapie | NEI-therapie

NEI-therapie

NEI-therapie, Familie-opstelling, 1e 1000-dagen begeleiding (van conceptie tot ná de geboorte)

‘Hoe was jouw start van je leven?’

Het leven van een mens start al bij tijdens de conceptie en de 1000 dagen erna bepalen hoe de basis de rest van je leven is.

Veel stress, angst of verdriet tijdens de zwangerschap kán effect hebben op de ontwikkeling van de baby of je eigen start van het leven.

Tijdens een Energetische behandeling neem ik als het ware de stem van het onderbewustzijn over en bekijk wat er speelt en wat er nodig is om het los te laten.

Dan pas ‘Voel je je fijn’!  Dit werkt via de biotensor voor o.a.:

–  HSP-Volwassenen & Kinderen, die in het dagelijks leven last ondervinden van te veel overprikkeling, daarbij help ik graag om hun gevoeligheid te gaan benutten en de kracht eruit te halen, waardoor het geen last meer is.

– (Aanstaande) Ouders die bewust willen stil staan bij het geven van een goeie start aan hun kind (van conceptie tot 2 jaar ná de geboorte);

– Opschoning voor de baarmoeder (n.a.v. eerder miskramen / trauma’s);
– Blessing aan aanstaande kindje, om een ‘Welkom’ te geven op Aarde.

NEI-therapie

NEI-therapie (Neuro Emotionele Integratie) werkt voor iedereen die lekker in z’n of haar vel wil zitten en vrij wil zijn van blokkades.
NEI-therapie is ontwikkeld vanuit allerlei verschillende natuurgeneeswijzen en methodieken.

De ervaring van een cliënt

‘Een sessie bij Annemiek is een cadeau aan jezelf. Via de bedrijfsarts ben ik ooit in 2013 bij haar terecht gekomen en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog heel blij mee. Vanaf het eerste moment weet Annemiek een prettige sfeer te creëren, waardoor je in alle openheid je verhaal gaat vertellen.

Annemiek luistert goed, toont interesse en is heel empathisch, waardoor ook precies de persoonlijke thema’s waar het bij jou om draait worden opgepikt. Herkenning en erkenning dus. En wat nou zo mooi en uniek is aan haar aanpak is dat het onderbewuste wordt aangesproken en er vervolgens verbanden worden gelegd tussen de diverse thema’s.

Waar ik voor kwam was op een gegeven moment niet eens meer het hoofdonderwerp, het werd een ‘persoonlijk totaalpakket’ waarbij eyeopeners nieuwe invalshoeken gaven en bestaande, goede inzichten versterkt werden. En dat alles dus op een integrale manier.
Voor mij betekende dat dat ik vaak weer een stuk lichter en opgewekt naar huis ging na een sessie, gewoon prettig als ik weer een gesprek met Annemiek had gehad.

Na een tijdje kwam er weer balans voor mij en kon ik hetgeen mijn leven op zijn kop had gezet loslaten.
In de loop van de tijd ben ik altijd bij Annemiek terug blijven komen, soms zitten er vele maanden tussen, maar ik gun mezelf op zijn tijd altijd weer even een gesprek met haar om mijn energie weer goed te laten stromen, ik noem het mijn persoonlijke APK.
Ik kan het iedereen van harte aanraden om eens te ervaren hoe een sessie met Annemiek is. Ik hoop zelf ieder geval nog lange tijd bij haar terug te komen.’

Tarief per behandeling € 75,00 contant (pin is niet mogelijk.

Wil je meer weten over wie Annemiek is? Lees dan verder op haar persoonlijke pagina.