Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | Nieuwsberichten | Massages vanaf 1 mei

Cranio Sacral behandeling

Vanaf februari Body Mind Release therapie

Vanaf 1 februari mogen we Mardy-Ann Rechards van harte welkom heten. Binnen ons centrum zal zijn Body Mind Release therapie aan gaan bieden. Een therapie voor loslaten en opbouwen. Lees verder

20 februari de eerste workshop bloemschikken

Vanaf 20 februari kun je bij ons maandelijks terecht voor een workshop bloemschikken.

Lees verder

Dinsdag 6 november gesloten

Helaas is dinsdag 6 november wegens omstandigheden de winkel gesloten. De ontspanningssessie gaat gewoon door. Lees verder

GRATIS lessen en sessies tijdens Open Dag op 27 oktober

Tijdens onze open dag kun je gratis massages, één op één sessies en groepslessen ervaren. Neem dan gelijk een kijkje in de leuke kadoshop.

Inschrijven voor de workshops kan via email, telefoon, contactformulier, Facebook of in de winkel zelf. Eén op één sessies en massages zijn op basis van inloop.
Wees van harte welkom!  Lees verder om het programma te bekijken.Lees verder

Ademwerk 25% korting in september

In de maand september betaal je niet € 90,- voor een 2 uur durende sessie, maar € 72,- voor een sessie.
Een hele mooie kans om kennis te maken met ademwerk dat aangeboden word door Saskia.

Ademwerk is een krachtig medium wanneer het gaat over (zelf)heling van de meest uiteenlopende vraagstukken, terugkerende patronen, trauma, pijn, verdriet of (psycho)somatische klachten. Het geeft je op een ervaringsgerichte manier inzicht en de mogelijkheid om los te laten en zo te helen.

Kijk voor meer informatie bij Ademwerk of boek een afspraak bij Saskia via onze online boekingsmodule.

Ontspanningssessies vanaf juni

Vanaf juni kun je elke dinsdagavond bij Susan terecht op de dinsdagavond voor ontspanningssessies. De les is iedere week weer anders. Wij gebruiken verschillende technieken om te ontspannen zoals spierontspanning, geleide meditaties, klankschaalsessies en Yoga Nidra. Je leert spanning eerder te herkennen en je leert om weer tot rust te komen.
Zo blijft er energie over voor de leuke dingen in het leven.

Ademtherapie vanaf 1 juni

Op 1 juni komt Saskia ons team versterken. Bij haar kun je terecht voor ademtherapie, een therapie die door middel van de ademhaling veel los kan maken. Met behulp van een geleide en verbonden ademhaling ga je uit je hoofd. Terug naar voelen in het hier en nu. Wat heb je nodig en wat mag je loslaten.

Massages vanaf 1 mei

Massages vanaf 1 mei Soms last van spanningen, stress of gewoon even de behoefte aan een moment voor jezelf? Probeer eens een ontspanningsmassage. Vanaf 1 mei kun je terecht bij Jaap en Sonja voor één van de verschillende welness massages of voor een sport massage. Makkelijk te boeken via de agendamodule op onze site.

Yin Yoga vanaf 9 april

Yin Yoga vanaf 9 april

Vanaf 9 april is het mogelijk deel te nemen aan Yin yoga binnen ons centrum.
Martine zal de groep begeleiden van de ene positie naar de andere positie waarbij de posities wat langer vastgehouden worden dan bij Hatha yoga. De yoga les zal afgesloten worden met een meditatie en een kopje thee.

Opening 21 februari

Opening 21 februari

Na keihard gewerkt te hebben is het dan eindelijk zover, de opening van “Centrum Voel je fijn”.
Met de intentie een zo breed mogelijk pakket aan te gaan bieden voor onze medemens op het gebied van mind, body & soul, openen we onze deuren voor samen werkers en klanten.
Met de verhuur van praktijkruimtes en een groepsruimte voor diverse therapieën en groepsactiviteiten en een kadoshop voor originele en spirituele kado’s denken wij de mensen en ondernemers van Zwijndrecht en omgeving een fijne combinatie te kunnen bieden.

disclaimer     privacy policy                                                                                                                                                   © Copyright 2018 Voel je fijn  •  Risign productie