Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | Nieuwsberichten | GRATIS lessen en sessies tijdens Open Dag op 27 oktober

Vanaf februari Body Mind Release therapie

Vanaf 1 februari mogen we Mardy-Ann Rechards van harte welkom heten. Binnen ons centrum zal zijn Body Mind Release therapie aan gaan bieden. Een therapie voor loslaten en opbouwen. Lees verder

20 februari de eerste workshop bloemschikken

Vanaf 20 februari kun je bij ons maandelijks terecht voor een workshop bloemschikken.

Lees verder

Dinsdag 6 november gesloten

Helaas is dinsdag 6 november wegens omstandigheden de winkel gesloten. De ontspanningssessie gaat gewoon door. Lees verder

GRATIS lessen en sessies tijdens Open Dag op 27 oktober

Tijdens onze open dag kun je gratis massages, één op één sessies en groepslessen ervaren. Neem dan gelijk een kijkje in de leuke kadoshop.

Inschrijven voor de workshops kan via email, telefoon, contactformulier, Facebook of in de winkel zelf. Eén op één sessies en massages zijn op basis van inloop. Wees van harte welkom!  Lees verder om het programma te bekijken.

Programma

10.00 uur Yin yoga met Martine

10.30 uur Yin yoga met Martine

11.15 uur Actieve meditatie met Saskia

12.00 uur Groepsinfo hypnose met Natasja en Charles

12.45 uur Actieve meditatie met Saskia

13.30 uur Zenbody met Susan

14.15 uur Yin yoga met Susan

15.00 uur Facia relax met Susan

15.45 uur Groepsinfo hypnose met Natasja en Charles

16.30 uur Klankschalen met Susan

*Yin Yoga (10:00 en 10:30 door Martine en 14:15 door Susan)*

Met Yin Yoga nemen wij tijd voor het lichaam. Door je helemaal aan de houdingen over te geven, met je spieren ontspannen, zal je voelen dat er ruimte ontstaat, letterlijk en figuurlijk. Open dag: Kennismaking met Yin Yoga Je laat langzaam los en ervaart rust, soepelheid en energie. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar de tijd kunt nemen voor je lichaam. Graag comfortabele kleding dragen. Na afloop van de workshop kunt u zich opgeven voor Yin Yoga. Wij plannen ook nog een extra les in de ochtend door de weeks.  

*Actieve Meditatie (om 11:15 en 12:45 door Saskia)*

De actieve meditaties helpen mee om blokkades op te heffen, om in een meer natuurlijke en ontspannen staat te komen. Een actieve meditatie begint met een fysieke activiteit zoals b.v. bewust ademen, schudden en/of dansen en wordt gevolgd door fasen van ontspanning en stilte. Open dag: introductie actieve meditatie Er zal een stukje van de tempeldans gedaan worden; een rustige en eenvoudige manier van bewegen welke uw systeem tot rust brengt. Vervolgens is er een moment van stilte. Graag comfortabele kleding dragen. Na afloop van de workshop kunt u zich opgeven voor actieve meditaties bij Voel je Fijn op zaterdagmorgen.  

*Hypnose (om 12:00 en 15:45 door Natasja en Charles)*

Hypnose is helemaal niet zo bijzonder. Ieder mens komt meerdere keren per dag in een staat van hypnose, b.v. als je verdiept bent in een spannend boek. Hypnose is een staat van diepe ontspanning waarbij je gefocust bent op je innerlijk en in contact staat met je onderbewustzijn. Open dag: Hypnose Experience Ervaar hoe gemakkelijk je hypnose kan toepassen om jouw leven plezieriger te maken. Hypnose is een krachtig tool met vele mogelijkheden en is inzetbaar op allerlei gebieden: bij pijn, angst, verslaving, burn-out, stress, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling, het versterken van talenten enzovoort.  

*ZENbody Balance (om 13:30 door Susan)*

ZENbody Balance is een concept dat klassieke ontspanningstechnieken en meditatie verbind met bewegingen geïnspireerd door Qi Gong en Yoga. Open dag: Kennismaking met ZENbody Balance Wij wisselen vloeiende bewegingen af met balanshoudingen. De focus op de ademhaling kalmeert de geest. Wij sluiten af met een lange eindontspanning. Graag comfortabele kleding dragen. Na afloop van de workshop kunt u zich opgeven voor ZENbody Balance lessen op de woensdagavonden.    

*Fascia Relax (om 15:00 door Susan)*

Fascia Relax is een nieuwe methode die zich richt op het herstel van balans. Wat eerder geblokkeerd was gaat weer stromen. Ervaar een gevoel van ruimte en fysieke ontspanning. Open dag: Kennismaking met Fascia Relax Wij gebruiken een zachte foamroller en therapieballen. De bewegingen en massages worden altijd vanuit ontspanning gedaan. Dit is de meest effectieve manier om het fascia te prikkelen om vocht aan te maken, te verdelen en zich zelf te herstellen. Graag comfortabele kleding dragen. Na afloop van de workshop kunt u zich opgeven voor Fascia Relax lessen. Er zijn nog minimaal 3 lessen in 2018 en vanaf januari wordt het een wekelijkse les. Heeft u interesse? Wij horen graag wanneer u een les zou willen volgen.  

*Ontspanningssessies (om 16:30 door Susan)*

Wij beginnen met het losmaken van de spieren door zachte bewegingen, laten alle stress achter ons, komen aan in het moment en gaan dan lekker liggen/zitten en de ontspanningsfase begint. Open dag: Afsluiting met een korte klankontspanning. Ontspannende klanken nemen je mee op reis. Je geeft je over aan de geluiden en de trillingen en vindt rust en ontspanning. Stress en spanningen vloeien weg. U kunt u zich opgeven voor ontspanningslessen op de dinsdagavonden.

Ademwerk 25% korting in september

In de maand september betaal je niet € 90,- voor een 2 uur durende sessie, maar € 72,- voor een sessie.
Een hele mooie kans om kennis te maken met ademwerk dat aangeboden word door Saskia.

Ademwerk is een krachtig medium wanneer het gaat over (zelf)heling van de meest uiteenlopende vraagstukken, terugkerende patronen, trauma, pijn, verdriet of (psycho)somatische klachten. Het geeft je op een ervaringsgerichte manier inzicht en de mogelijkheid om los te laten en zo te helen.

Kijk voor meer informatie bij Ademwerk of boek een afspraak bij Saskia via onze online boekingsmodule.

Ontspanningssessies vanaf juni

Vanaf juni kun je elke dinsdagavond bij Susan terecht op de dinsdagavond voor ontspanningssessies. De les is iedere week weer anders. Wij gebruiken verschillende technieken om te ontspannen zoals spierontspanning, geleide meditaties, klankschaalsessies en Yoga Nidra. Je leert spanning eerder te herkennen en je leert om weer tot rust te komen.
Zo blijft er energie over voor de leuke dingen in het leven.

Ademtherapie vanaf 1 juni

Op 1 juni komt Saskia ons team versterken. Bij haar kun je terecht voor ademtherapie, een therapie die door middel van de ademhaling veel los kan maken. Met behulp van een geleide en verbonden ademhaling ga je uit je hoofd. Terug naar voelen in het hier en nu. Wat heb je nodig en wat mag je loslaten.

Massages vanaf 1 mei

Massages vanaf 1 mei

Soms last van spanningen, stress of gewoon even de behoefte aan een moment voor jezelf? Probeer eens een ontspanningsmassage. Vanaf 1 mei kun je terecht bij Jaap en Sonja voor één van de verschillende welness massages of voor een sport massage. Makkelijk te boeken via de agendamodule op onze site.

Yin Yoga vanaf 9 april

Yin Yoga vanaf 9 april

Vanaf 9 april is het mogelijk deel te nemen aan Yin yoga binnen ons centrum.
Martine zal de groep begeleiden van de ene positie naar de andere positie waarbij de posities wat langer vastgehouden worden dan bij Hatha yoga. De yoga les zal afgesloten worden met een meditatie en een kopje thee.

Opening 21 februari

Opening 21 februari

Na keihard gewerkt te hebben is het dan eindelijk zover, de opening van “Centrum Voel je fijn”.
Met de intentie een zo breed mogelijk pakket aan te gaan bieden voor onze medemens op het gebied van mind, body & soul, openen we onze deuren voor samen werkers en klanten.
Met de verhuur van praktijkruimtes en een groepsruimte voor diverse therapieën en groepsactiviteiten en een kadoshop voor originele en spirituele kado’s denken wij de mensen en ondernemers van Zwijndrecht en omgeving een fijne combinatie te kunnen bieden.

disclaimer     privacy policy                                                                                                                                                   © Copyright 2018 Voel je fijn  •  Risign productie