Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | informatie | Praktijkruimte en groepsruimte te huur

Praktijkruimte en groepsruimte te huur

Praktijkruimte en groepsruimte te huur

Ons centrum biedt praktijkruimte en groepsruimte te huur aan zelfstandigen die zijn of haar capaciteiten in willen zetten of groepsactiviteiten willen organiseren. Alles ruimtes zijn flexibel te huur op uurbasis. Tevens bestaat de mogelijkheid om te huren op basis van contract. Alle ruimtes zijn voorzien van een ventilatiesysteem.

Het centrum is uitgerust met een tweetal praktijk ruimtes en een groepsruimte die flexibel gehuurd kunnen worden. De groepsruimte kan gebruikt worden voor groepslessen, workshops en bijeenkomsten.

GROEPSRUIMTE

De groepsruimte beslaat zo’n 30 m2.  Deze ruimte heeft een sfeervolle uitstraling door de paarse tint die gebruikt is. Wanneer je om je heel kijkt wordt de indruk gecreëerd dat je zo naar buiten kunt stappen en terecht komt in een landschap met lavendel. De ruimte kan ingericht worden met tafels en stoelen voor bijvoorbeeld creatieve  workshops, met stoelen voor groepssessies en kan ook leeg gebruikt worden voor bijvoorbeeld een yoga les. Indeling is te allen tijde bespreekbaar. Aan de muur zijn haakjes bevestigd zodat bezoekers hun eigendommen dichtbij zich kunnen houden.

PRAKTIJKRUIMTE I EN II

In het pand zijn twee praktijkruimte beschikbaar, beide met een afmeting van ongeveer 8 m2. Beide zijn sfeervol, licht en fleurig ingericht en beschikken over een eigen ingang en geblindeerd raam. Er is een inklapbare behandeltafel aanwezig, een wastafel, twee gemakkelijke stoelen, een tafeltje en kastje of schrijftafel.

De praktijkruimten kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan massages, healing therapie en ademtherapie. Maar ook voor individuele coaching sessies zijn zij prima geschikt.

HAL 

De hal naar de overige ruimtes valt gedeeltelijk weg tussen de muren. Waardoor het 1 geheel lijkt en de kans op ronddwalende mensen door de hal wordt verkleind. Tevens is de toonbank centraal in de winkel gesitueerd zodat er zicht is op de ingang van de hal en de koffiehoek en voor contact met eventueel wachtende bezoekers.

KADOSHOP ALS ONTVANGSTRUIMTE

De winkel is de ontvangstruimte voor alle andere ruimtes, bezoekers kunnen hier op hun gemak plaats nemen aan de tafel en genieten van een kopje koffie of thee en zo de sfeer van het centrum proeven. In de winkel vinden zij een breed scala aan kado-artikelen. Van spirituele artikelen zoals wierook, wierookbranders, meditatiekussens, dromenvangers en inzichkaarten. Tot originele vogelhuisjes, Ierse haar accessoires, bijzondere sieraden van Qoss, handgemaakte oosterse artikelen en natuurlijke producten van Wortel en Cruydt. Voor een ieder wel iets bijzonders en allen tegen een schappelijke prijs.

Mocht je interesse gewekt zijn om met ons samen te gaan werken? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen doorspreken wat de mogelijkheden zijn.