Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | Reviews

REVIEWS

Thank you

Thank you so much for giving us an appointment as such short notice today and being so flexible for a massage. The bonus was having you come to our home – what a luxury! It is also great to have a masseur that listens to your needs and provides and adapts the massage accordingly. So for me having a “sport” massage for the problem areas and a combination with a “relaxing” massage was perfect. THANK YOU – and until next time. Kind regards, Denise

19 juli 2018

REVIEWS

Supper massage

Super massage gehad bij Jaap. Na een aanval van teveel spontaan sporten, heeft hij mij zo gemasseerd, dat ik weer snel door kon! Ward Bingley

19 juli 2018

REVIEWS

Aangename ervaring

Het was een heel aangename ervaring. Ik was echt relaxed na de oefeningen. Heel fijn gevoel. Zou iedereen willen aanraden te proberen. Ignah

19 juli 2018

REVIEWS

Blij ei

Wanneer je hier binnenloopt wordt je hartelijk ontvangen door de eigenaresse, zij is heel bescheiden en legt graag alles uit, zo heb ik van haar een hele mooie healing behandeling mogen ontvangen en ik ben de volgende dag teruggegaan om mijn positieve ervaringen te vertellen, vanavond ga ik naar de eerste yogales, ik ben zo blij dat deze winkel in de buurt is en niet meer met openbaar vervoer hele reizen moet maken om dit te kunnen doen …ik ben een blij ei ….dank je wel …Warme groet Ineke …

9 juli 2018

REVIEWS

Zeer goede masseur

Jaap en ik hebben samen de Lomi Lomi cursus gedaan bij Lotte Kaptijn. Na de cursus hebben we een aantal keren massages uitgewisseld. Jaap is echt een zeer goede masseur. Hij heeft prettige warme handen, zijn massagetechniek is in mijn beleving perfect, zijn aanraking is prettig en hij is daarbij creatief, leergierig, invoelend en masseert nooit op dezelfde manier. Je merkt aan Jaap dat hij enorm veel ervaring heeft en breed geschoold is op het gebied van massage. Ik kan Jaap aan iedereen van harte aanbevelen. Masja van Herpen

20 juni 2018

REVIEWS

Heerlijke avond

Het was een heerlijke avond! Ik voelde me helemaal ontspannen. Dank je wel voor de fijne les. Margaret

20 juni 2018

REVIEWS

Samen oefenen

Door samen oefenen kreeg ik duidelijke handvatten die ik kan
toepassen, wat voor mij veel effectiever bleek dan zelf alleen uit te
proberen of te oefenen. Janneke

31 mei 2018

REVIEWS

Waardevolle ervaring

Ik heb de sessies steeds als heel waardevol ervaren. Jouw begeleiding hierbij voelde voor mij heel warm en ondersteunend. Veilig en liefdevol. Dankzij jouw hulp is mijn proces, van verbinden met mezelf, van voelen en contact maken met mijn emoties en die laten stromen, in belangrijke mate op gang gebracht. Ik merk ook dat het proces doorgaat in mijn lijf en in het verbinden. Ik ben jou daar ongelooflijk dankbaar voor. Het voelt echt als een 1e belangrijke stap in bevrijding en in het toelaten van zachtheid. Mede door jouw zachtheid en aanwezigheid. (Anoniem)

1 mei 2018

REVIEWS

Erg gezellig winkeltje

Erg gezellig winkeltje, met hele vriendelijke, spontane eigenaresse en verkoopster. Echt een aanwinst voor Winkel Boulevard Noord. We miste echt een winkel waar je echt nog gezelligheid voelt, zodra je binnen komt!
Erg leuke cadeaus te vinden en er zijn zelfs yoga lessen etc te volgen. Loop er graag even binnen om rond te neuzen en iedere keer zie ik weer wat anders. Hoop echt dat deze winkel blijft, want het is de gezelligste winkel in Winkel Boulevard Noord!!
Danielle

Danielle

3 april 2018

REVIEWS

Een aanwinst voor Zwijndrecht.

Een aanwinst voor Zwijndrecht.
Een verademing tussen alle reguliere winkels.
Een Centrum met liefde, warmte en gevoel.
Mooi!
Marianne

Marianne

23 maart 2018

10 reviews gevonden

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)