Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Saskia Hanewinckel

QUOTE

A smile from you can make somebody's day a little bit brighter

Saskia Hanewinckel

Ademwerk en actieve meditatie

Met behulp van een geleide en verbonden ademhaling help ik je uit je hoofd. Terug naar voelen in het hier en nu. Wat heb je nodig en wat mag je loslaten.

Wie is Saskia Hanewinckel

Mijn naam is Saskia Hanewinckel, danstherapeut en ademwerker. En daarnaast partner, moeder, danser, dierenliefhebber en foody.

In 2000 ben ik afgestudeerd als danstherapeut en jarenlang werkzaam geweest in de kinder- en jeugdpsychiatrie en op gebied van ASS. Mijn eerste ervaring met ademwerk was toen er een onvervulde kinderwens was. Duidelijk was dat de plaats in mijn hart groot genoeg was, maar de ruimte in mijn lijf te klein. Ik kwam in aanraking met ademwerk en na de eerste sessie voelde ik dat dit was wat ik ook wilde! Mijn weg in het ademwerk vervolgde en anderhalf jaar later mochten wij onze zoon in onze armen sluiten. In de drie jaar daarna vervolgde ik mijn pad met ademwerk, en volgde ik de opleiding terwijl onze dochter op komst was.

Daarnaast bleef ik werkzaam als begeleider en danstherapeut tot ik in 2015 voelde dat het tijd was voor een andere weg. Waar ik in de reguliere GGZ mijn draai niet meer kon vinden, groeide de wens om mijn cliënten weer te ZIEN. In tijd, rust, aandacht en gevoel te behandelen. Zie Mij werd geboren!

In mijn praktijk mag ik het mooiste bij elkaar bieden aan mijn cliënten: ik geef ademsessies, danstherapie en inmiddels ook dansles aan mensen met een chronische bewegingsbeperking. Dit alles doe ik vooral vanuit de visie van Zie Mij: Ik zie jou, zie jij jezelf? Je mag zijn wie je bent, binnenkomen met hoe je bent, groeien tot waar je wilt, bloeien en stralen. Zie, je-ZELF!

Bij centrum “Voel je fijn” ben je van harte welkom voor ademsessies. Daarnaast geef ik regelmatig actieve meditatie op de zaterdagochtend. In de agenda kun je zien op welke dagen actieve meditatie gegeven wordt.

Wil je een afspraak maken klik dan op de button “Maak direct een afspraak”, aan de rechterkant van deze pagina, je komt dan op de contactpagina van mijn eigen website. Of stuur een bericht via het contactformulier voor vragen of het inplannen van een afspraak.

Beschikbaar

Maandag: Geen behandelingen
Dinsdag: 09.00 – 17.30
Woensdag: 09.00 – 17.30
Donderdag: 09.00 – 17.30
Vrijdag: Geen behandelingen
Zaterdag: Geen behandelingen
Zondag: Geen behandelingen

Contactformulier Saskia