Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Home | behandelaars | Wilma Vreeman

Wilma Vreeman

Creatieve coaching

Met creatieve workshops en cursussen wil ik anderen laten ervaren wat creatief bezig zijn met je kan doen. Het geeft niet alleen ontspanning, maar ook ruimte in je hoofd en het kan zelfs helend werken.

Wie is Wilma Vreeman?

Mijn naam is Wilma, geboren in 1957 te Amersfoort en moeder van twee geweldige zoons. Inmiddels woon ik alweer bijna 40 jaar in Ridderkerk. Verder ben ik overtuigd vegetariër.

Mijn hele leven heb ik getekend en de laatste 10 jaar schilder ik met olieverf. Ik heb diverse cursussen grafische technieken gevolgd, maar verder ben ik autodidact en gezegend met het creatieve talent van mijn vader.

In 2013 had ik een tweede tekenbeet en werd de Borrelia bacterie geconstateerd. Helaas de chronische variant. Ik heb dus de ziekte van Lyme. In mijn slechte periodes probeer ik, ondanks de weinige energie, toch momenten creatief bezig te zijn. Want, dat helpt. Het werkt zelfs therapeutisch. Zolang je schilderen of tekenen beleeft als ontspanning en niet prestatie gericht, zal het je goed doen. Het geeft je positieve energie.

Ik wil graag ook anderen laten ervaren dat creatief bezig zijn je weer op weg kan helpen.

Dat is voor mij de reden geweest waarom ik het roer heb omgegooid om mijn hart te gaan volgen. Naast de opleiding Creatieve Therapie, heb ik praktijklessen gevolgd bij Intence opleidingen in Dordrecht.

Kijk voor meer informatie over creatief coaching op de pagina.

Beschikbaar

Zie agenda

Contact formulier Wilma Vreeman