Wil jij ook in ons centrum ondernemen?
Versterk ons team op het gebied van body, mind & soul

Info & Boekingen

078 645 62 69

Burg. Jansenlaan 143

3331 HG Zwijndrecht

Yoga

Yoga is vele dingen in één.
Het is geestelijk verbinden met je lichaam. Het is in evenwicht komen. Ontspannen en toch actief bezig zijn. Het is ontdekken…

Yin yoga

Bij Yin yoga zoeken we de grens op in een houding en verstillen dan voor 3 minuten. We proberen de spierkracht helemaal los te laten, en te ontspannen in de houding. We nemen de tijd die nodig is om het bindweefsel aan te spreken en op deze manier soepelheid te verkrijgen. Het bindweefselvlies verbindt de huid met de eronder gelegen spieren, hecht de spieren aan de pezen en omhult de organen. Omdat bindweefsel vrij stroef is, duurt het even voordat hier beweging in komt. Daarom houden we bij  yin yoga een houding 3 tot 5 minuten aan. Door de rek of compressie een langere tijd vast te houden en daarna weer los te laten, komt er weer vocht naar het bindweefsel en verkrijgt het weer soepelheid. De verstilling in de houding heeft ook een meditatief aspect. De yogales word afgesloten met een begeleide meditatie.

Prijzen voor yoga

Losse les € 10,00
10 strippenkaart te gebruiken binnen 14 weken € 89,00

Yin yoga vind plaats op iedere donderdagavond van 18.30 tot 19.45 uur.
We hanteren kleine groepjes van maximaal 7 personen per les, waardoor het rustige en ontspannen lessen zijn.

Op de donderdag geeft Susan les.
Iedere les wordt afgesloten met een korte meditatie en een kopje thee.

Trek makkelijk zittende kleding aan en neem voor tijdens de meditatie eventueel een vestje of kleedje mee. Matjes, bolsters, riemen en blokken zorgen wij als centrum voor. Je kunt dus relaxt deelnemen aan onze lessen zonder daarvoor zelf veel mee te hoeven nemen.

Wil je deelnemen aan één van onze yogalessen, geef je dan eenvoudig op via het contactformulier onder aan de pagina van “Groepsactiviteiten”.